Επίδειξη δύναμης από τα αιγυπτιακά MiG-29 στα σύνορα με τη Λιβύη και τις δύσκολες τεχνικές τους

Freepen.gr - Οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησαν τη μεγάλη τους στρατιωτική άσκηση «Decisive 2020» κατά μήκος των συνόρων της Λιβύης αυτήν την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις παρουσίασαν τα ελίτ μαχητικά αεροσκάφη τους, τα οποία πραγματοποίησαν ασκήσεις κατά μήκος των συνόρων.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, τα ρωσικά μαχητικά MiG-29 παρουσίασαν την προηγμένη και μοναδική τεχνολογία τους κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Τα αεροσκάφη μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική ανεφοδιασμού στον αέρα, καθώς ανεφοδίασαν το ένα το άλλο, κάτι που είναι ασυνήθιστη μέθοδος, καθώς συνηθίζεται να ανεφοδιάζονται μέσω των γιγαντιαίων αεροπλάνων που μεταφέρουν τις δεξαμενές καυσίμων.

Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή ως Buddy-to-Buddy Refueling, και αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό δίνει στα μαχητικά τη δυνατότητα να τροφοδοτούν το ένα το άλλο με καύσιμο αεροπορικώς, μέσω ενός αποκλειστικού επωαστήρα που προστίθεται στο σημείο ανάρτησης κάτω από την κοιλιά του μαχητικού και ονομάζεται "fuel supply depot in flight - τροφοδοσία καυσίμων εν πτήσει".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail