Δείτε την πυραυλική βροχή κατά στόχων επιφανείας του Marshal Ustinov στη Θάλασσα του Μπάρεντς

Freepen.gr - Μια ομάδα κρούσης από το Βόρειο Στόλο του Ρωσικού Ναυτικού, με την υποστήριξη αεροσκαφών T-22 μεγάλου βεληνεκούς, πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση σε μια ναυτική ομάδα του υποτιθέμενου εχθρού, στο πλαίσιο ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Θάλασσα του Μπάρεντς.

Το βαρύ πυρηνικό καταδρομικό πυραύλων “Peter the Great” και το “Marshal Ustinov” εξαπέλυσαν τους πυραύλους “Granite” και “Vulcan” σε έναν περίπλοκο στόχο που προσομοιώνει μια ομάδα υποτιθέμενων εχθρικών πλοίων που βρίσκονταν στη μέγιστη απόσταση ρίψης.

Το Russia Today αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο του ρωσικού ναυτικού που δείχνει τις βολές του Marshal Ustinov κατά των στόχων επιφανείας για να καταστρέψει αυτούς τους αντιλαμβανόμενους εχθρικούς στόχους στη Θάλασσα του Μπάρεντς.

Πάνω από 30 πολεμικά πλοία, υποβρύχια, πάνω από 20 υδροπλάνα και ελικόπτερα, και 40 μονάδες πυροβολικού, παράκτιων πυραύλων και αεροπορικής άμυνας συμμετείχαν στα διάφορα στάδια της άσκησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail