Προειδοποίηση από LNA: «Ο κόσμος παρακολουθεί. Η Τουρκία επεκτείνεται»

Freepen.gr - Την Παρασκευή το απόγευμα, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού του Λιβύου (LNA), Στρατηγός Αχμέντ Αλ Μισμάρι, δημοσίευσε ένα βίντεο σχολιάζοντας ότι τεκμηριώνει τις «νέες παρτίδες Σύριων μισθοφόρων στη Λιβύη».

Ο Μισμάρι είπε ότι η Τουρκία μεταφέρει νέες παρτίδες «Σύριων μισθοφόρων στην πόλη Μισράτα της Λιβύης σε μια κατάφωρη πρόκληση για τις διεθνείς απαιτήσεις για ηρεμία και κατάπαυση του πυρός».

Θεώρησε ότι αυτό που κάνει η Άγκυρα είναι «παραβίαση των αραβικών και διεθνών νόμων που εμποδίζουν τη μεταφορά μισθοφόρων και ξένων μαχητών στη Λιβύη».

Δήλωσε σε μια δημοσίευση στο Facebook ότι «η Τουρκία υποστηρίζει την τρομοκρατία και τα εγκλήματα στη Λιβύη και εργάζεται για να επιτύχει τα όνειρά της, ήτοι να ελέγχει τη γεωγραφική περιοχή της Λιβύης και τις δυνατότητες και τον πλούτο του λαού της Λιβύης».

Ο επίσημος εκπρόσωπος ολοκλήρωσε τη θέση του, λέγοντας: «Ο κόσμος παρακολουθεί. Η Τουρκία επεκτείνεται».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail