LNA: Θα απελευθερώσουμε όλη τη χώρα - Μπορούμε να χτυπήσουμε οπουδήποτε με υψηλή ακρίβεια

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Ahmed Al-Mesmari, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο στρατός «ετοιμάζεται να απελευθερώσει εντελώς τη Λιβύη».

«Οι ένοπλες δυνάμεις ενίσχυσαν όλες τις επίγειες, τις εναέριες και τις ναυτικές μονάδες και είναι έτοιμες για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη», δήλωσε ο Al-Mesmari κατά την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του. «Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε οποιαδήποτε τοποθεσία με υψηλή ακρίβεια».

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ένοπλες ομάδες της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη και ο υποστηρικτής της, η Τουρκία απειλούν να επιτεθούν στην παράκτια πόλη Sirte, σε αντίθεση με την προειδοποίηση της διεθνούς κοινότητας ότι μια τέτοια επίθεση θα θέσει σε κίνδυνο κάθε πιθανότητα πολιτικής διευθέτησης.

Ο εκπρόσωπος του LNA σημείωσε ότι μετά την απόσυρση του στρατού από την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης τον περασμένο Ιούνιο, παρατηρείται άνοδος στις ένοπλες απαγωγές.

Ο στόχος του LNA είναι να «επαναφέρει την ασφάλεια σε κάθε μέρος της πατρίδας», δήλωσε ο Al-Mesmari, προσθέτοντας ότι «οι κύριοι εχθροί μας είναι η Τουρκία, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι τρομοκρατικές ομάδες».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail