LNA-Χαφτάρ: «Περιμένουμε μια τουρκική επίθεση ανά πάσα στιγμή»

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Ahmed Al-Mismari, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου αυτή την εβδομάδα ότι οι δυνάμεις του είναι προετοιμασμένες για οποιαδήποτε πρόκληση από τις τουρκικές δυνάμεις, ειδικά κοντά στην πόλη Sirte.

«Περιμένουμε μια τουρκική επίθεση ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, επισημαίνοντας ότι οι δυνάμεις του έχουν υψηλό κίνητρο, ειδικά αφού έχουν λάβει υποστήριξη από πολλά αραβικά έθνη.

Ανάμεσα στα έθνη που υποστηρίζουν τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης ενάντια στην Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και τους Τούρκους υποστηρικτές τους είναι η γειτονική Αίγυπτος, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει τις δυνάμεις της στα δυτικά τους σύνορα.

Η Τουρκία και το GNA αναμένεται να ξεκινήσουν μια μεγάλη επίθεση για να καταλάβουν τη Sirte και την Al-Jafra, παρά τις προειδοποιήσεις της Αιγύπτου και του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail