LNA: Η Τουρκία θέλει να ελέγξει όλη τη Λιβύη και το φυσικό μας πλούτο

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Στρατηγός Αχμέντ Αλ Μισμάρι, δήλωσε την Τετάρτη ότι η πραγματική μάχη που λαμβάνει χώρα στη Λιβύη είναι μεταξύ του λαού και των «Τούρκων εισβολέων».

Σύμφωνα με τον Μισμάρι, η Τουρκία προετοιμάζει τις συμμαχικές της δυνάμεις, την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA), για να ξεκινήσει μια νέα επίθεση εναντίον του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Ο Μισμάρι είπε ότι η Τουρκία σχεδιάζει να επεκτείνει τον έλεγχό της σε όλη τη δυτική Λιβύη και προμηθεύει πολιτοφυλακές για να φτάσει στα νοτιοδυτικά.

Εξήγησε ότι η Τουρκία θέλει να φτάσει στην Ημισέληνο του Πετρελαίου προκειμένου να ελέγξει τα πιο ζωτικά περιουσιακά στοιχεία της Λιβύης.

Τόνισε επίσης πως ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης παρακολουθεί τις τουρκικές κινήσεις σε Sirte και Al-Jafra, δεσμευόμενος να υπερασπιστεί αυτές τις περιοχές από οποιαδήποτε επίθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail