Από καταζητούμενος εγκληματίας με συνδέσμους στο ISIS γίνεται επικεφαλής της ποινικής έρευνας

Freepen.gr - Ο Διευθυντής Ασφάλειας της Al-Zawiya, Ταξίαρχος Ali al-Lafi, ανακοίνωσε ότι είχε συνάντηση χθες, Τρίτη, με το νέο Επικεφαλής του Τμήματος Ποινικών Ερευνών και το Διευθυντή Ερευνών στην πόλη προκειμένου να συζητήσουν για διάφορα σημαντικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης του τρομοκρατικού εξτρεμισμού, της διαφθοράς και του εγκλήματος στην πόλη. 

Με την πρώτη ματιά, αυτή η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο περίεργη, αλλά αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι το όνομα του Προϊσταμένου του Τμήματος Ποινικών Ερευνών, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Διεύθυνσης Ασφαλείας, ήταν «καπετάνιος» Muhammad Salem Bahroun (φωτο), με το παρατσούκλι Al- Far.

Όπως αναφέρει το almarsad.co ο Bahroun είναι διαβόητος λαθρέμπορος και πολιτοφύλακας με συνδέσμους με το ISIS και που δεν έχει λάβει ποτέ ακαδημαϊκή κατάρτιση ή προσόντα.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Διεύθυνσης, η συνάντηση αποφάσισε έναν μηχανισμό για την επίσκεψη των κρατουμένων στις φυλακές του al-Zawiya μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Fathi Bashagha, υπουργός της GNA, είχε ζητήσει από τον Ali al-Lafi να συλλάβει τον Al-Far και την πολιτοφυλακή του! Και όμως τώρα ο Al-Far «προωθείται» στη θέση του Διευθυντή της Ποινικής Έρευνας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail