Επί ποδός πολέμου η Αίγυπτος: Ο στρατηγός Farid ξανά στα σύνορα με τη Λιβύη

Freepen.gr - Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αιγύπτου ανακοίνωσαν ότι ο Αρχηγός, Mohammad Farid, επιθεώρησε την ετοιμότητα μάχης των στρατιωτών στο δυτικό στρατηγικό μέτωπο κοντά στα σύνορα της Λιβύης.

Η επίσημη σελίδα των Αιγυπτιακών Ένοπλων Δυνάμεων στο Facebook δήλωσε: ο στρατηγός  Mohammad Farid επιθεώρησε τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των συνόρων της χώρας και της εθνικής ασφάλειας σε όλα τα στρατηγικά μέτωπα από ξηρά, θάλασσα και αέρα σε συνεργασία μεταξύ όλων των κύριων κλάδων και τακτικών σχηματισμών των ενόπλων δυνάμεων"

Ο Farid ενημερώθηκε σχετικά από τους αξιωματικούς στην περιοχή καθώς και για την οργάνωση της συνεργασίας μεταξύ όλων των όπλων, την ετοιμότητά τους και την ικανότητα εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail