Το Λιβυκό Ναυτικό δεσμεύεται να στοχεύσει εχθρικές ναυτικές μονάδες και προειδοποιεί την Τουρκία

Freepen.gr - Το Ναυτικό του Εθνικού Στρατού της Λιβύης προειδοποίησε ότι θα στοχεύσει κάθε εχθρικές ναυτικές μονάδες να εισέλθουν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να το επιτύχουν, μεταδίδει το Address Libya.

Ο συνταγματάρχης Αμπου Μπαρκ Αλ-Μπάντρι, διευθυντής του Γραφείου Ηθικής Καθοδήγησης του Αρχηγού Επιτελείου Ναυτικών Δυνάμεων της Λιβύης, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Θα στοχεύσουμε κάθε εχθρικές ναυτικές μονάδες που βρίσκονται στα ύδατα της Λιβύης», προσθέτοντας, «Έχουμε τις δυνατότητες να νικήσουμε οποιονδήποτε εχθρό πλησιάσει στην ακτή μας».

Οι δηλώσεις του Αλ-Μπάντρι πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στη Βεγγάζη με τον Στρατηγό Αχμέτ Αλ Μισμάρι, εκπρόσωπο του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail