Μάσκα κι άστα

Antonio_Cansino / pixabay
Είσαι άνεργος; Φταίει η μάσκα που δε φόραγες. Δεν πατάει πελάτης στο μαγαζί σου και ετοιμάζεσαι να το κλείσεις; Φόρα μάσκα να γεμίσει με κόσμο. Δεν έχεις γκόμενα; Φόρα μάσκα να κρύβεις τα μισά δόντια που έχασες, αλλά δεν έχεις φράγκο να πας να βάλεις εμφυτεύματα που κάνουν ένα χιλιάρικο το ένα. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος  

Είσαι θυμωμένος με την κυβέρνηση; Φόρα μασκα να κρύβεις το θυμό σου. Πας στο σούπερ μάρκετ; Πασπάτεψε τις ντομάτες και τα αγγούρια, αλλά φόρα μάσκα να μη σε βλέπουν αυτά που τα τρέλανες στο κ...λόχερο. Θες να ξεκουραστείς από τη δουλειά σου και να ξαπλώσεις; Φόρα μία μάσκα να αρπάξεις μία ξεγυρισμένη βρογχίτιδα, και ύστερα θα κάαααααθεσαι. 

Ευτυχώς που απαγορεύουν και τα πανηγύρια, γιατί αν έβλεπα πανηγύρι στο Ζαγόρι να χορεύουν όλοι με μάσκα, αυτό θα ήταν ο χορός των Ζόμπι και όχι διασκέδαση.. Και στην παραλία μάσκα; Εμ κάτι κυρίες τόσα χρόνια κρύβουν τις περιφέρειές τους με παρεό να μη φανεί η χειμερινή διατροφή, οπότε μία μάσκα είναι χρήσιμη να μην ξέρουν ποια είναι η ευτραφής που έπεσε στο κύμα, και έγινε τσουνάμι. 

Και στο σκύλο δε θα βάλουμε μάσκα; Βρε ποτέ δεν ξέρεις; Εδώ τον κουρεύουν και του φοράνε πουλόβερ, βάλτε του και μία μάσκα με ζουζουνάκια να κάνει εντύπωση στη βόλτα του το απόγευμα… Αλήθεια οι γuμνιστές φοράνε μάσκα; Σαλάμ αλέκουμ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail