Νυχτερινός βομβαρδισμός της βάσης που θέλουν οι Τούρκοι στη Λιβύη και μια προειδοποίηση

Freepen.gr - Αναφέρεται ότι η Πολεμική Αεροπορία της Λιβύης πραγματοποίησε επίθεση εναντίον των Τούρκων και των τρομοκρατών της GNA στην αεροπορική βάση Al-Watiya στα δυτικά της χώρας. Bομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-24M της LNAF από την αεροπορική βάση Al-Jufra συμμετείχαν σε αυτήν την αεροπορική επίθεση.

Ωστόσο ο Ιρανός αναλυτής και συγγραφέας, Babak Taghvaee, σπεύδει να σημειώσει πως Ελλάδα,  Αίγυπτος, ΗΑΕ και Ισραήλ πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν μόλις ένα μήνα για να εμποδίσουν την Τουρκία να δημιουργήσει αεροπορική βάση στη Λιβύη. Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έχει ήδη αναπτύξει δύο συστοιχίες SAM HAWK-XXI στην Al-Watiya για να την προστατεύσει από την Πολεμική Αεροπορία της Λιβύης κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail