Δεν έχει πρόβλημα με τις μάσκες στους ιερούς ναούς ο Ιερώνυμος, αρκεί να επιβληθούν και στις πλαζ...

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στο ΟΡΕΝ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

 "Αν οι ειδικοί μας το συνιστούν, πρέπει να κάνουμε υπακοή. Χρειάζεται όμως μια εξήγηση που θα έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Αυτό θα γίνει μόνο στην εκκλησία; Αυτό θα γίνει στα γήπεδα; Αυτό θα γίνει όπου υπάρχουν συνάξεις; Διότι η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε ότι δεν είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι σε αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν στα κομμωτήρια, στις πλαζ, όπου υπάρχουν συναθροίσεις να μην επιβάλλονται τέτοια μέτρα και να επιβάλλονται στον χώρο της εκκλησίας".



Ο άνθρωπος που δέχθηκε να κλείσουν οι ιεροί ναοί, ενώ λειτουργούσαν κανονικά οι ναοί του χρήματος και της κοιλιάς, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη χρήση μασκών στους ιερούς ναούς (και ας μη θεολογήσουμε εδώ) αρκεί να τις φοράμε και στην παραλία με τον καύσωνα μέχρι να πέσουμε καταγής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail