Στοπ του Συριακού Στρατού σε κονβόι των ΗΠΑ: Φύγετε από τη Συρία!

Freepen.gr - Οι στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) εμπόδισαν μια αμερικανική στρατιωτική περιπολία να περάσει δύο σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού M-4 (Hasakah-Raqqa) στη βορειοανατολική περιοχή της Συρίας.

Σύμφωνα με μια πηγή από την περιοχή του almasdarnews, ο αραβικός στρατός της Συρίας βρέθηκε αντιμέτωπη με την τεθωρακισμένη αμερικανική συνοδεία, η οποία αποτελείτο από τρία οχήματα, έξω από το χωριό Mansef Al-Tahtani, το οποίο βρίσκεται κοντά στη στρατηγική πόλη Tal Tamr.

Ένας Σύριος αξιωματικός του στρατού επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι παρεμπόδισαν την αμερικανική συνοδεία τόσο στο Mansef Al-Tahtani όσο και στο Al-Dardara, όπου βρίσκεται μια σημαντική γέφυρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Συριακός Στρατός δεν ήταν πρόθυμος να παραδοθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ και ζήτησε να αποσυρθούν αμέσως ενώ ακούγεται ένας εκ των Σύριων να φωνάζει στους Αμερικανούς να φύγουν από τη Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail