Η Αρμενία ισχυρίζεται ότι επέφερε «σημαντικές απώλειες» στις Ε.Δ. του Αζερμπαϊτζάν

Freepen.gr - Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε την Τρίτη ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας απέτρεψαν μια προσπάθεια του στρατού του Αζερμπαϊτζάν να διεισδύσει στις συνοριακές τους θέσεις.

«Σήμερα, στις 22:30, οι ειδικές μονάδες των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν μια νέα επίθεση προς την κατεύθυνση της αρμενικής συνοριακής θέσηςAnvakh (Ατρόμητος)», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Σούσαν Στεπανιάν, όπως ανέφερε το Δημόσιο ραδιόφωνο της Αρμενίας.

Ωστόσο, το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν αντέκρουσε αυτούς τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει επίθεση από τις δυνάμεις του την Τρίτη.

«Δεν υπήρχε νέα επίθεση προς αυτή την κατεύθυνση από την πλευρά μας. Αντίθετα, η ηρεμία παραμένει στο τμήμα των κρατικών συνόρων, δεν έχουμε απώλειες».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail