Διεφθαρμένοι και διαβρωμένοι μέχρι το κόκαλο!


Ο ένας έχει τράπεζες που μετά την 11η Σεπτεμβρίου οργάνωσαν την τεράστια φυγή Ισλαμικών κεφαλαίων από τις ΗΠΑ προς Τουρκία. Ο άλλος επιστρέφει με τα κέρδη του, στις χρηματαγορές των ΗΠΑ με Αμυντικές Βιομηχανίες με σκοπό να κλέψει τεχνογνωσία.

Γιώργος Αδαλής 

Αλήθεια, τι έγιναν τα 12 προσφυγόπουλα που πήρε από την Λέσβο ο Πάπας όταν πήγε εκεί και ευλόγησε την σημαία των ισλαμιστών του FSA (φωτό με κόκκινο κύκλο), των τρομοκρατικών οργανώσεων που χρηματοδότησε ο Ερντογάν; Τι απέγιναν αυτά τα παιδάκια;

Η μπίζνα των Οθωμανών με τους Πάπες κρατά 500 χρόνια. Κεντρικό σημείο της ανέκαθεν ήταν οι μεταναστευτικές ροές. Απλά άλλαζαν οι «δρόμοι» των διακινητών που έφερναν σε ευρωπαϊκό έδαφος, όσους χρησιμοποιήθηκαν ως αποσταθεροποιητικοί πληθυσμοί, στους 650 πολέμους που έκανε το Ισλάμ σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Το κοινό σημείο που τους ενώνει, είναι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία. Και οι δυο μισούν την διείσδυση των Ελληνορθόδοξων στους λαούς της Ευρασίας και της Μ.Ανατολής. Και επιθυμούν να την διαλύσουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Γι αυτό και συνεταιρίζονται σε κοινές επιχειρήσεις, με τόνους μαύρου χρήματος! Μαύρου όσο και ματωμένου!

Στην φωτό ΔΕΝ γλείφονται τυχαία. Στην φωτό επισημοποιούν ότι αυτοί οι δυο φαινομενικά ετερόκλητοι χαρακτήρες, έχουν έναν κοινό εχθρό : ΕΜΑΣ ...

Οι εξαγορασμένοι νενέκοι τους, είναι πολλοί! Είναι οι φιλεύσπλαχνοι Ζεσουίδες, που τρέχουν να βάλουν σημαίες ξένων κρατών όταν καταστρέφονται μνημεία τους αλλά πάντοτε βρίζουν ΕΜΑΣ που βάζουμε Ελληνικές σημαίες όταν καταστρέφεται η χώρα μας! Διεφθαρμένοι και διαβρωμένοι μέχρι το κόκαλο από τα γρόσια του Σουλτάνου, όλες αυτές τις μέρες, δεν είπαν λέξη για την Αγιά Σοφιά! Ενώ για οτιδήποτε αφορά σε συμφέροντα του Ερντογάν, ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις αναρτήσεις τους….

ΥΓ.
Με εξαίρεση τον εφοπλιστή Μαρτίνο που έκανε δημόσια δήλωση για την Αγιά Σοφιά, προτείνοντας σκληρό μποϊκοτάζ κατά της Τουρκίας, η οικονομική ελίτ στην Ελλάδα, συνεχίζει να τον παίζει ασύστολα! Το ίδιο και η ηγεσία της Εκκλησίας. Κι εμείς τα βλέπουμε και τα καταγράφουμε ΟΛΑ κυρίες και κύριοι! ΟΛΑ!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail