Χθες σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στους Τούρκους

Χθες δεν είχαμε νέα Ίμια και ας έκαναν λόγο στην ανακοινώση οι Αμερικανοί περί αμφισβητούμενης περιοχής.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Η Αμερική χρησιμοποίησε διπλωματική γλώσσα ώστε να δεχτεί ο Ερντογάν τη συμφωνία αποχώρησης από το περικυκλωμένο Καστελόριζο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχαμε no flags no troops όπως έγινε με τον Κινέζο.

Απόδειξη ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του πολεμικού ναυτικού βρίσκεται εν πλω ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ βρίσκεται στην περιοχή.

Δεν ξέρω τι έγινε στα τηλεφωνήματα μεταξύ Μητσοτάκη Μέρκελ, Δένδια με τον Αμερικανό και του Παναγιωτοπούλου με τους Αμερικανούς και τους Γάλλους, αλλά ξέρω ότι οι εντολές προς τους κυβερνήτες των πλοίων ακόμα και αυτή τη στιγμή ισχύουν στο ακέραιο.

Το αν δώσαμε και τι δώσαμε θα φανεί στο χειροκρότημα γιατί στις 22.20 χθες το βράδυ ΤΕΛΕΊΩΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Η παράσταση συνεχίζεται στο άμεσο μέλλον, όχι γιατί είμαστε εμείς οι φοβεροί και τρομεροί αλλά γιατί ο Τούρκος το επόμενο διάστημα θα φάει τέτοιο στρίμωγμα που η επίθεση στην Ελλάδα θα αποτελεί μονόδρομο.

Χθες σαν χώρα σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ενεργοποιήθηκαν μηχανισμοί σε ταχύτητες που δεν είχαμε πιάσει σε καμία άσκηση. Το πιο πολύτιμο είναι ότι χθες ο Ελληνικός λαός έδειξε στους πολιτικούς ότι είναι έτοιμος να υπερασπισθεί αυτή τη χώρα μέχρις εσχάτων.

Δεν έτρεξε στα αεροδρόμια, δεν έφυγε για το εξωτερικό, έκλαψε, συγκινήθηκε, σκέφθηκε, φοβήθηκε όπως κάθε λογικός άνθρωπος αλλά εν τέλει έμεινε εδώ και ήταν έτοιμος για όλα.

Και αυτό για εμένα είναι η μεγαλύτερη νίκη. Και ήρθε σε μια στιγμή που την είχαμε ανάγκη.

ΤΟ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail