Ρώσοι περικύκλωσαν Αμερικάνους στη Συρία μετά από καταδίωξη: Τι δουλειά έχετε εσείς εδώ;

Freepen.gr - Ρωσικά θωρακισμένα οχήματα κατάφεραν να περικυκλώσουν μια αμερικανική στρατιωτική περιπολία στην ύπαιθρο της Al-Hasakah της βορειοανατολικής Συρίας μετά από μια έντονη καταδίωξη, ενώ ένας Ρώσος αξιωματικός απευθύνθηκε στον αμερικανικό στρατό σχετικά με τη νομιμότητα της παρουσίας και των δύο δυνάμεων στο συριακό έδαφος.

Το βίντεο δείχνει τα ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα που περιβάλλουν τα αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα και επίσης δείχνει τον πανικό και τη σύγχυση των Αμερικανών στρατιωτών και του στρατιωτικού προσωπικού, ενώ οι Ρώσοι ήρθαν σε αυτούς με τη λέξη «σταματήστε, μην κινηθείτε».

Ένας από τους Ρώσους αξιωματικούς απευθύνθηκε σε έναν Αμερικανό αξιωματικό και του είπε:

«Είμαστε εδώ στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, εσείς σε ποια βάση εδώ; Είστε κατακτητές»

Είπε στο μεταφραστή να πει στον Αμερικανό να πει στους στρατηγούς του ότι οι Ρώσοι ζήτησαν από την περιπολία να μην τους ακολουθήσει ξανά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail