Τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος στην Αθήνα: Πληροφορίες αναζητά η ΕΛΑΣ

Την Παρασκευή 10.07.2020 και περί ώρα 12.10΄, στην οδό Αβέρωφ, προ της συμβολής της με την οδό Μάρνη, περιοχής Δήμου Αθηναίων, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη (παράσυρση πεζού), συνεπεία του οποίου τραυματίστηκε σοβαρά ηλικιωμένος άνδρας.

Από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσυκλέτας, τύπου σκούτερ (scooter), χρώματος λευκού-κόκκινου, ο οδηγός της οποίας ήταν εύσωμος με μαύρα μαλλιά και φορούσε βερμούδα καφέ χρώματος και κοντομάνικο κόκκινου χρώματος.

Ο ανωτέρω προσέγγισε αρχικά τον τραυματία πεζό, αλλά αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο δίκυκλο και απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος προς την οδό Μάρνη, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος ή για το εν λόγω δίκυκλο, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα: 210-5284121, 210-5284209, 210-5284064 και 210-5284058.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail