Βρέθηκε..."μυρωδάτο" δάσος στη Λίμνη Πλαστήρα

Εντοπίστηκε φυτεία αποτελούμενη από (431) δενδρύλλια κάνναβης σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (24-07-2020) το πρωί, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν συνολικά (431) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (0,9) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από τον προαναφερόμενο χώρο κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα πρόσφορα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και είδη διαβίωσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail