Τα κορίτσια του Κουρδιστάν ως ελεύθερες σκοπεύτριες πέτυχαν τους εισβολείς στο...Δόξα Πατρί

Freepen.gr - Στην περιοχή Heftanin του Νότιου Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ), πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε δράσεις ελεύθερων σκοπευτών του αντάρτικου γυναικείου στρατού YJA-Star (Yekîtiya Jinên Azad), σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύθηκε από το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων HPG (Hêzên Parastina Gel) σχετικά με την αντίσταση κατά της τουρκικής εισβολής στην αντάρτικη περιοχή.

Σύμφωνα με τη δήλωση, που παρουσιάζει το πρακτορείο ANF, όλες οι ενέργειες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή. Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Hill Şehîd Cûdî, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Şeşdara, ένας στρατιώτης στο κοντινό Hill Tunelê και ένας άλλος στο Hill Şehîd Bêrîvan.

Στη δήλωση, η HPG ανακοίνωσε επίσης συνεχείς αεροπορικές επιθέσεις του τουρκικού στρατού εναντίον των αμυντικών ζωνών της Medya που βρίσκονται στο Νότιο Κουρδιστάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail