Καταγγέλλουν το Ζάεφ για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και μετεγκαταστάσεις στη Βουλγαρία

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO-DPMNE, Naum Stoilovski δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Ζόραν Ζάεφ δεν έχει καμία απάντηση για τη μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων της οικογένειάς του στη Βουλγαρία, σημειώνει η σκοπιανή ιστοσελίδα lider.com.mk.

Η Zaevi έχει ήδη ανοίξει τουλάχιστον πέντε εταιρείες στο Petrich του Μπλαγκόεβγκραντ, στην ίδια διεύθυνση, και δύο από αυτές ιδρύθηκαν αφού το κοινό άρχισε να μιλάει για μαζικούς εκβιασμούς, ανέφερε ο Stoilovski προσθέτοντας πως ο Σκοπιανός πρωθυπουργός και τα ξαδέρφια του αποσύρουν κεφάλαια από τη χώρα και αγοράζουν ακίνητα στη γειτονική Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Ο Stoilovski θεωρεί ότι ο Ζόραν Ζάεγ και τα ξαδέρφια του, που αντιμετωπίζουν το φάσμα μιας πιθανής εκλογικής ήττας, πρέπει να απαντήσουν αν ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα. "Ανοίγουν εταιρείες στη Βουλγαρία, αλλά αγοράζουν επίσης σπίτια και ακίνητα στην Ελλάδα! Αγόρασε ένα νέο μεγάλο σπίτι στην ελληνική ακτή!" δήλωσε ο Stoilovski

Έδειξε επίσης ένα κομμάτι της συμφωνίας για ένα σπίτι στην ελληνική ακτή,με  την υπογραφή του Μπομπάν Ζάεφ, το οποίο αποτελεί το τρίτο μέρος ολόκληρης της συμφωνίας!

"Ο Ζόραν Ζάεφ πρέπει να πει εάν αυτός, ο Ζόραν Ζάεφ, βρίσκεται πίσω από την αγορά ακινήτου σε ελληνικές παραλίες και τη μεταφορά επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, πίσω από τις υπογραφές των ξαδέρφων του; Σκοπεύει να φύγει από τη χώρα; Σκοπεύει να κρύψει το κεφάλαιό του και την προέλευση αυτού του ακινήτου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του VMRO-DPMNE (σχετικά με την απόδειξη του πόθεν έσχες των πολιτικών) μετά τη νίκη;" ρώτησε ο Stoilovski.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail