Ένα μεγάλο άδειο τίποτα η Τουρκία που ζει παρασιτικά σε βάρος της Ελλάδας

DebraJean / pixabay
Η αρπακτικότητα των Τούρκων εξασφαλίζει την παρασιτική επιβίωση τους από τα πολιτιστικά επιτεύγματα των άλλων. Η Τουρκία ζει παρασιτικά σε βάρος της Ελλάδας εδώ και αιώνες, εκμεταλλευόμενη οικονομικά την κατάκτηση των μνημείων του πολιτισμού της. Θερίζει από εκεί που δεν έσπειρε και τρώει από αυτά που δεν της ανήκουν. 


Κάποιος θα έπρεπε με έμφαση να το πει ως απάντηση στις μεγαλοστομίες των Ερντογάν και Τσαβούσογλου. Ότι η Τουρκία είναι ένα μεγάλο και άδειο τίποτα. Ένας νάνος του πολιτισμού. Ότι ένα τεράστιο μέρος του ΑΕΠ της Τουρκίας, που μετατρέπεται σε βόμβες και σφαίρες εναντίον μας, προέρχεται από τα έσοδα του τουρισμού και από τα εισιτήρια των ελληνικών μνημείων πολιτισμού. 

Περί το 95% των μνημείων της Τουρκίας είναι ελληνικά, αρχαία ή βυζαντινά. Από την Πέργαμο και την Έφεσο μέχρι την Αγία Σοφία. Το «Τούρκος αρχαιολόγος» μοιάζει με ανέκδοτο, ενώ και αυτοί που υπάρχουν ασχολούνται αποκλειστικά με το να ξεθάβουν ελληνικά μνημεία. Τα ματωμένα χώματα της Μ. Ασίας τους φωνάζουν, ότι εκεί ήταν «Ελλάδα»! 

Αλλά και σε αυτό ακόμα αποδεικνύονται αχάριστοι και κομπλεξικοί, αφού λένε στους ανίδεους τουρίστες ότι τα έφτιαξαν οι «αρχαίοι Τούρκοι»! Αυτοί που δεν έφτιαξαν ποτέ τίποτα δικό τους πέρα από λιγοστές απομιμήσεις. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει ο κατώτερος; Πόσα σίριαλ πρέπει να μας δείξει για να μας πείσει για τον ψευδο-εξευρωπαϊσμό του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail