Κιμ: Τα πυρηνικά μας όπλα είναι η αιτία που κανείς δεν τολμά να επιτεθεί στη Βόρεια Κορέα

Freepen.gr - Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un υποστήριξε ότι η χώρα του έχει πλέον «απόλυτη δύναμη» χάρη στα πυρηνικά της όπλα, τα οποία εγγυώνται την ασφάλειά της ενόψει απειλών πολέμου.

«Τώρα, έχουμε εξελιχθεί σε μια χώρα που μπορεί να υπερασπιστεί αξιόπιστα και ακλόνητα ενάντια σε πιέσεις υψηλής έντασης και στρατιωτικές απειλές και εκβιασμό από ιμπεριαλιστές αντιδραστικούς και εχθρικές δυνάμεις», δήλωσε ο Κιμ τη Δευτέρα, σύμφωνα με το PressTV κατά τη διάρκεια τελετής για την επέτειο της 67ης επετείου από το τέλος του πολέμου της Κορέας 1950-53.

Σε απλά λόγια, το πυρηνικό οπλοστάσιο και τα στρατηγικά όπλα της Βόρειας Κορέας αποδεικνύουν τι εστί αποτροπή στην πράξη γνωρίζοντας ότι ένας μόνο από τους πυραύλους της αρκεί να βρει στόχο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail