Τσαβούσογλου: Όταν πετάξαμε τους Ελληνες στη θάλασσα, σεβαστήκαμε τη σημαία τους

Freepen.gr - Η ελληνική κυβέρνηση, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, επιθυμεί να τα βρει με την Τουρκία. Φίλο χαρακτήριζε τον Τσαβούσογλου και του έπιανε το χέρι να τραγουδήσουν στην Αττάλεια ο Νίκος Κοτζιάς, φίλο τον αποκαλεί και ο Νίκος Δένδιας. Αν έχεις βέβαια τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

Ας δούμε όμως τι είπε, ο κατά πολλούς επίσης αρνησιπάτρις Τσαβούσογλου (λέγεται έντονα πως είναι Κούρδος) σε σχετική ερώτηση για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στη Θεσσαλονίκη κατά τη συνέντευξή τύπου με την Ισπανίδα ομόλογό του, Arancha Gonzalez Laya στην Άγκυρα όπως διαβάζουμε αναλυτικά στην ιστοσελίδα sozcu.com.tr:

«Κάνουν ό,τι τους ταιριάζει. Το Υπουργείο Άμυνας μας έκανε την απαραίτητη εξήγηση. Το κάψιμο μιας σημαίας τους ταιριάζει. Εμείς, ακόμα και αφού ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα, σεβαστήκαμε τις σημαίες τους».

Η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι δε συζητά, δηλαδή δε βάζει τα δικά μας σε διαπραγμάτευση, με καθεστώς απειλών. Δηλαδή χωρίς απειλές τα συζητά; Ευτυχώς που έχουμε μαξιμαλιστές στη νιοστή απέναντί μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail