Η Αρμενία κατέστρεψε θωρακισμένα οχήματα και τανκς του Αζερμπαϊτζάν

Freepen.gr - Ο Αρμενικός στρατός πρόσφατα επέφερε ένα ισχυρό πλήγμα στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, καθώς νέες φωτογραφίες έδειξαν το επακόλουθο μιας αρμενικής επίθεσης στις θέσεις των Αζέρων κατά μήκος των συνόρων.

Σε μια φωτογραφία που έχει μοιραστεί ευρέως στα κοινωνικά μέσα, τέσσερα κατεστραμμένα οχήματα που ανήκουν στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν φαίνονται από μια εναέρια εικόνα που τραβήχτηκε κοντά στα σύνορα των δύο χωρών.

«Μια μέρα νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το Αζερμπαϊτζάν είχε ήδη χάσει τουλάχιστον τέσσερα άρματα μάχης στις περιοχές που συνορεύουν με την Αρμενία, ωστόσο, ο στρατός της Αρμενίας δημοσίευσε νέες φωτογραφίες - ως αποτέλεσμα των επιθέσεων, όπου ακόμη ένα τανκ του Αζερμπαϊτζάν και ένα θωρακισμένο ARV καταστράφηκαν», ανέφερε η ρωσική Avia.Pro προσθέτοντας ότι είχαν χτυπηθεί κι άλλες μονάδες που όμως απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Προηγουμένως, το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις αεροπορικής άμυνας κατέρριψαν έως και 15 μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Αζερμπαϊτζάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail