Αν πιστεύεις ακόμη ότι τα αναδρομικά έκοψαν τα γαλλικά πλοία

Σε χώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις για να πληρώνονται τα ιδιωτικά μαγαζιά των τραπεζιτών και για να δίνονται ενισχύσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ολιγαρχών που έχουν τα υπερκέρδη τους παρκαρισμένα σε offshore, υπάρχουν κάποιοι που έχουν άλλη άποψη.

Θεωρούν ότι ο λόγος που υπάρχουν μισθοί των 500 ευρώ, αυτό που απαιτούν οι νταβατζήδες που στην πρώτη στραβή θέλουν τα λεφτά των φορολογουμένων, είναι οι συντάξεις και όχι το γεγονός ότι πληρώνουν οι φορολογούμενοι αυτούς που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ούτε για τη χώρα ούτε για την οικονομία ούτε για το δημογραφικό. Φτηνά χέρια θέλουν.

Επίσης πιστεύουν ότι ο λόγος που δε θα πάρουμε τα γαλλικά πλοία δεν είναι η αμερικανική παρέμβαση αλλά τα αναδρομικά των συνταξιούχων που θα δοθούν σε μεγάλο βάθος. Όμως είναι γνωστό πως ό,τι έχει κοπεί μέχρι τώρα πήγε στον ιδιωτικό τομέα και όχι στην κάλυψη των αναγκών της άμυνας, έτσι; Μάλλον όχι, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail