Λιμός, σεισμός και συνωστισμός

lukaszdylka / pixabay
Έτσι για να θυμόμαστε τι ζωοτροφές μας σερβίρουν, σαν ενημέρωση και ειδήσεις, την ώρα που παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια, και περνάνε νομοσχέδια που αρπάζουν μπιρ παρά οτιδήποτε εχει αξία σε αυτή τη χώρα, και χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας από τον Ελληνικό λαό, που υποφέρει μεν, αλλά υπομένει να ακούει ότι θα περάσει ένας μετεωρίτης δίπλα από τη γη, και πρέπει να προσέχει να κοιτάει τον ουρανό και όχι στην ανεργία του... 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ποια πέταξε το βιτριόλι; Περάσαμε ζάχαρη ενημέρωση, όλα τα πρόβατα να βελάζουν μπροστά στην τηλεόραση, που μία παλαβή πέταξε βιτριόλι γιατί δεν της έκανε like ο άλλος... Λιμός, σεισμός και συνωστισμός... Βάλε μάσκα για να ζήσεις. Ούτε το διάολο έχεις δει ποτέ ούτε τον κωρονοϊό. Σε έμαθε όμως η τηλεόραση να τον φοβάσαι το ίδιο. 

Ποιος πήρε τη μίζα από φαρμακοβιομηχανία novartis; Εγώ πάντως μόνο χάπια παίρνω, αλλά εσείς βάλατε να μου σερβίρετε όλη την προώθηση του φαρμάκου, και εν μέρει το καταφέρατε. Φοβερές εξελίξεις, έκτακτη είδηση, τι είπε ο Παππάς στο τηλέφωνο. Βρε και ο Πάπας της Ρώμης να τα έλεγε, σιγά τη ρωμαϊκή αρένα.

Στο Μάτι κάηκε κόσμος, κι είναι σημαντική είδηση, έλα όμως που εσείς το μόνο που ζητάτε, είναι να πλήξετε τους ψήφους του αντιπάλου, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, και η ατιμωρησία παίρνει αυτοδυναμία στην Ελλάδα είναι γνωστό. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως ο Χαρδαλιάς αρέσει πολύ στις ανέραστες σαραντάρες , ο δε Τσιοδρας στις μεγαλύτερες της εμμηνόπαυσης. Οπότε έλλειψη «άγριων μελισσών», επανέρχεται η ενημέρωση για τον άγνωστο Ίο οπώς λέμε «άγνωστο πόλεμο», και θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ τα σκυλιά, που οι αφεντικίνες τους , δε θα σηκώνονται από την TV να τα πάνε να κατουρήσουν… Μάσκα στο σουπερμάρκετ και κράνος όταν βλέπετε ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail