Μια άθλια πορτοκαλί επιχείρηση μαζικής αυτοπαγίδευσης έχει τεθεί σε εφαρμογή στη Σερβία

N. Skenderija/N. Karlić/Tanjug
Δεν με εκπλήσσει που βλέπω τους γνωστούς πλέον εγχώριους πανηγυρτζήδες να χειροκροτούν για την διαδήλωση που έκαναν οι Σέρβοι μπροστά στην Εθνοσυνέλευση. Θέαμα είδαν. Γαλαρία είναι. Χειροκρότησαν. Τόσο απλά.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Μην τους ρωτήσετε αν αξιολόγησαν και κάτι άλλο εκτός από το θέαμα. Δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για τα αιτήματα. Για την πολιτική στόχευση. Για τον προσανατολισμό. Για το πολιτικό πλαίσιο πάνω στο οποίο οργανώθηκε η συγκεκριμένη διαδήλωση.

Δεν αναρωτήθηκαν καν για την ταυτότητα των οργανωτών... Ούτε για τις επιδιώξεις των υποκινητών... Δεν είδαν... Δεν ξέρουν... Δεν νοιάζονται... Ούτε καν την γελοιότητα την εικόνας διαδηλωτών που αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας φορώντας οι ίδιοι μάσκες δεν πρόσεξαν... Κι ας ξεκαρδίζονται ακόμη και τα πόμολα του Βελιγραδίου...

Ούτε τα προσχήματα δεν ξέρουν πια να τηρούν οι πορτοκαλί "επαναστάτες"...

Μην ρωτήσετε τους εγχώριους πανηγυρτζήδες για το εάν και σε τι ακριβώς διέφερε αυτό το γιουσουρούμ από μια κλασική μπαχαλοσύναξη. Μην τους ρωτήσετε για την πολιτική του στόχευση και την πολιτική του προοπτική. Δεν ξέρουν. Δεν αναρωτήθηκαν καν. Δεν συνειδητοποίησαν ποτέ ότι στην πολιτική τίθεται ΚΑΙ τέτοιο θέμα.

Μεγάλη αναταραχή. Υπέροχη κατάσταση. Αυτό απολαμβάνουν. Έτσι απλά... Δεν έχει σημασία που δεν αντιλαμβάνονται ούτε τι σημαίνει, ούτε ποιος πιστώνεται ιστορικά το συγκεκριμένο απόφθεγμα.

Τα φόρτωσαν στον κόκορα με το Σκοπιανό. Βρήκαν τώρα την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα ως αφορμή για να πάθουν....επανάσταση. Tragic.

Όχι... Δεν θέλουμε ψυχίατρο κύριοι... Στοιχειώδης κριτική σκέψη χρειάζεται για να αποκωδικοποιήσουμε πολιτικά αυτό που συμβαίνει... Η Σερβία σπρώχνεται σε λύσεις ανταλλαγής εδαφών με το Κόσοβο, και διαδηλώσεις δεν είδαμε και ας είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς.

Βλέπουμε όμως διαδηλώσεις που ζητούν να μην υπάρξουν μέτρα περιορισμού στην εξάπλωση του κορωνοϊού, από πολίτες που υποτίθεται πως έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ιωσούλα.

Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες από τις διαδηλώσεις... Δείτε το μέγεθος της φαιδρότητας όπου οι "ιωσούληδες" διαδηλώνουν φορώντας μάσκες.

Ναι όπως το ακούτε. ΜΑΣΚΕΣ. Από αυτές που υποτίθεται ότι διακωμωδούν. Κρατήστε κάπου αυτήν την τραγική εικόνα της φαιδρότητας... Δείτε πως οι επιτήδειοι σπεύδουν να αξιοποιήσουν την αφέλεια των ανθρώπων. Αντιστοιχήστε αυτές τις φαιδρές εικόνες, με τις δύσκολες μέρες που έρχονται στην Βαλκανική. Και τότε θα καταλάβετε γιατί επιμένουμε πως το χρώμα του γκρί είναι πορτοκαλί.

Τότε θα καταλάβετε ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά, και πως η δολιότερη προσπάθεια μαζικής χειραγώγησης των ανθρώπων, γίνεται με πέτσινα συνθήματα και χάρτινους ηρωισμούς στο όνομα υποτίθεται της μη χειραγώγησής τους.

Μια άθλια πορτοκαλί επιχείρηση μαζικής αυτοπαγίδευσης έχει τεθεί σε εφαρμογή, μόνο που αυτήν την φορά οι αφελείς πρωταγωνιστές θα καταλάβουν κατόπιν εορτής και με πολύ ακριβό κόστος τον τρόπο με τον οποίο τους χρησιμοποίησαν σε αυτήν την βρώμικη χορογραφία...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail