Τζαμί η Αγία Σοφία. Το φασιστικό τέρας που έθρεψαν όλοι: Ελληνες, Ευρωπαίοι ΝΑΤΟ, Ρώσοι κι Αμερικάνοι

Engin_Akyurt / pixabay
Στο χέρι του Ερντογάν είναι πλέον εάν θα υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για να γίνει οριστικά τζαμί η Αγία Σοφία.

υποναυάρχου ε.α.
προέδρου Κοινωνίας Αξιών
Εάν το υπογράψει, τότε ολοκληρώνει, μετά τις διώξεις που έχει κάνει και συνεχίζει με τους αντιφρονούντες, το ξερίζωμα του Κεμαλισμού από την Τουρκία και την μετατρέπει ξεκάθαρα και ραγδαία πλέον και χωρίς αντιστάσεις, σε μία ισλαμική αυταρχική χώρα, που καμία σχέση δεν έχει με τον Δυτικό κόσμο, πολιτισμό και την Δημοκρατία.

Ο προσανατολισμός είναι πλέον σαφής, οδηγεί την Τουρκία πολλά βήματα πιο κοντά στην σύγκρουση πολιτισμών, διεκδικώντας μάλιστα ηγετικό ρόλο για το Ισλάμ σε όλο τον κόσμο.

Οι αφελείς Ευρωπαίοι, οι καιροσκόποι Άγγλοι, Γερμανοί και Ρώσοι και οι επαμφοτερίζοντες Αμερικανοί, με τις βλακώδεις επιλογές τους στην διευρυμένη Μέση Ανατολή (ιδιαίτερα αποπροσανατολισμένοι τα τελευταία χρόνια υπό την αλλοπρόσαλλη ηγεσία του Τράμπ) και ο αχυράνθρωπος ΓΓ του ΝΑΤΟ έθρεψαν ένα τέρας που τώρα είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξουν.
Ακόμη χειρότερα ο Ερντογανισμός σχηματοποιήθηκε σε ιδεολογία και δόγμα και οι επιπτώσεις του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθούν.

Κατά τα άλλα περιμένω από την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπεραμύνεται του διαλόγου με τον Ερντογάν, να στείλει τον υιό της (νυν Δήμαρχο), που ήταν συμμαθητής με τον υιό του Ερντογάν στην Αμερική και συνομιλούν (όπως μας είπε ο ίδιος ο Ερντογάν), να τον πείσει να αλλάξει πολιτική, όπως επίσης περιμένω και από τον πρωθυπουργό που παρασύρθηκε από αυτήν την ενδοτική πολιτική να συνεχίσει τον διάλογο μήπως και κατευνάσουμε το τέρας.

Ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που είναι κουμπάροι με τον Ερντογάν, αλλά και πολλοί άλλοι πολιτικοί, υπουργοί και διαμεσολαβούντες με χορούς και τραγούδια στο παρελθόν (από όλα τα κυβερνητικά κόμματα) .

Από κοντά βέβαια να συνεπικουρεί και όλο το ελιτίστικο συνονθύλευμα των φοβισμένων, που εκλιπαρούν με παρεμβάσεις και δηλώσεις κατευνασμού για την μεγαλοψυχία του Σουλτάνου!

Αι σιχτιρ πιά
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail