Η κυβέρνηση θα κριθεί και για το γεγονός πως αφήνει την τύχη της χώρας στους λοιμωξιολόγους

@PrimeministerGR
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι η κυβέρνηση δε θα κριθεί με βάση του ότι δε γίναμε Μπέργκαμο. Ποτέ δε θα γινόμασταν. Ούτε η Νότια Ιταλία έγινε Βόρεια. Η κυβέρνηση όμως θα κριθεί βάσει των ελληνικών αριθμών, του δείκτη μεταδοτικότητας, των νεκρών και των ανθρώπων σε ΜΕΘ. 

Επίσης θα κριθεί από τους αριθμούς που θα δείξουν αν τα μέτρα καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας κι όχι απλά της οικονομίας δικαιολογούνταν από το μέγεθος της απειλής που συνιστά ο ιός για την Ελλάδα.

Ούτε για το Μπέργκαμο, ούτε για τη Γουαχάν οι λοιμωξιολογοι είναι υπεύθυνοι για τον ιό. Η ελληνική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας και για το να μην πεθάνουν οι Έλληνες από 150 διαφορετικούς λόγους άσχετους με τον ιό. Η κυβέρνηση θα κριθεί και για το γεγονός πως αφήνει την τύχη της χώρας στους λοιμωξιολόγους.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail