Ο Σάραζ αφήνει το λαό σε εξαθλίωση για να δίνει τα δις στους ένοπλους εξτρεμιστές

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Στρατηγός Αχμέντ Αλ Μισμάρι, επιβεβαίωσε ότι η τουρκική εισβολή στη Λιβύη στοχεύει την αραβική περιοχή, σημειώνοντας ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να εξαπλώσουν το χάος και να υποστηρίξουν τις πολιτοφυλακές.

Ο Μισμάρι διευκρίνισε χθες μέσω του Skype στο ON TV ότι η πόλη της Τρίπολης και ολόκληρης της Λιβύης πάσχουν από έλλειψη ρευστότητας στις τράπεζες.

Επισήμανε επίσης ότι στις αρχές του 2019, ο επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, Fayez al-Sarraj, εξέδωσε εντολές στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης (CBL) να εκδώσει 2,4 δισεκατομμύρια δηνάρια για τις πολιτοφυλακές και μεταφέρθηκαν με ένοπλα αυτοκίνητα και διανεμήθηκαν στους ένοπλους, προσθέτοντας: «Περίπου 12 δισεκατομμύρια Δηνάρια Λιβύης ξοδεύτηκαν από τον al-Sarraj στις πολιτοφυλακές».

Όσον αφορά τα έσοδα από το πετρέλαιο της Λιβύης, είπε: «Δεν ελέγχουμε το πετρέλαιο και απαγορεύεται σε κάθε στρατιωτικό προσωπικό να εισέλθει στις εγκαταστάσεις πετρελαίου της Λιβύης, αλλά ο LNA εξουσιοδοτήθηκε από το λαό του να τα προστατεύσει».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail