Ο Al-Sarraj με συνοδευτική αντιπροσωπεία σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Τουρκία!

Freepen.gr - Το 218News έμαθε από τις πηγές του ότι ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου, Φαγιέζ Αλ-Σάραζ, έφτασε στην Τουρκία το βράδυ της Τετάρτης, επικεφαλής μια αντιπροσωπεία της Λιβύης, σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Οι πηγές του 218Νews ανέφεραν ότι η αντιπροσωπεία περιελάμβανε τον επικεφαλής του Ύπατου Συμβουλίου του Κράτους Khalid Al-Mashri, τον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης, Al-Siddiq Al-Kabir, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου, Mustafa Sanalla, και ton επικεφαλής του γραφείου ελέγχου, Khalid Shakshak. Η αντιπροσωπεία της Λιβύης έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει αρκετές σημαντικές συναντήσεις με Τούρκους αξιωματούχους.

Αυτή η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας Fathi Bashagha, στην τουρκική πρωτεύουσα, Άγκυρα, όπου συζήτησε με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χούλουσι Ακάρ, τις προοπτικές κοινής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ενώ προχώρησαν σε μια επισκόπηση των εξελίξεων στη Λιβύη.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο Akar δέχθηκε επίσης τον Υπουργό Εσωτερικών της Μάλτας και στη συνέχεια πραγματοποίησε τριμερή συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του υπουργείου στην Άγκυρα, πριν από δύο διμερείς συναντήσεις του Akar με τους δύο υπουργούς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail