Ο Al-Sarraj αγκιστρώνεται στην Αγκυρα: συζητά την επιστροφή των τουρκικών εταιρειών στη Λιβύη

Freepen.gr - Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης (GNA) Fayez Al-Sarraj πραγματοποίησε συνάντηση για να συζητήσει την επιστροφή των τουρκικών εταιρειών και επενδύσεων στη Λιβύη.

Σύμφωνα με το γραφείο ΜΜΕ του Πρωθυπουργού, η συνάντηση συζήτησε για τα έργα υποδομής που έπρεπε να υλοποιηθούν από τουρκικές εταιρείες και δεν ολοκληρώθηκαν λόγω των συγκρούσεων από το 2011.

Μεταξύ των σημαντικότερων έργων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν τα έργα ηλεκτρισμού και ενέργειας, καθώς και τα νέα έργα που υποτίθεται ότι συμβάλλουν στην παροχή αποτελεσματικών και γρήγορων υπηρεσιών στους Λιβύους πολίτες.

Ο Al-Sarraj τόνισε τη σημασία της συνέχισης των εργασιών για τα καθυστερημένα έργα για την ενίσχυση της διαδικασίας εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού τομέα στη Λιβύη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Προγραμματισμού, Taher Al-Juhaimi, το Ταμείο Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, η Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης, το Γραφείο Ελέγχου, το χρηματιστήριο και αρκετοί αξιωματούχοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail