Ο Πούτιν δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από αυτά που ζητάνε 300.000.000 Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί

DimitroSevastopol / pixabay
Τη συμπάθειά μου στον Πούτιν την έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά ουδέποτε πίστεψα το παραμικρό για τις φαιδρές θεωρίες περί ξανθού γένους! Ισως κάποτε να ήταν έτσι. Οχι ότι αυτό δικαιολογεί τις εξυπνάδες που έκαναν οι πολιτικοί στην Ελλάδα απέναντι στη Ρωσία. Αλλά, τι να πεις για τον Πούτιν που εξομοιώνει τον Ελληνικό Λαό και την Ορθοδοξία, με τα παρτάλια της πολιτικής; 

Γιώργος Αδαλής

Κάθε μέρα που περνά, χάνει μεγάλο ποσοστό της λάμψης που είχε κάποτε στους λαούς των Βαλκανίων. Πιστεύει ότι με την πολιτική του θα μεταφέρει το Πατριαρχείο από την Πόλη, στην Μόσχα. Δεν έχει καταλάβει κι αυτός το παραμικρό από αυτά που ζητάνε 300.000.000 Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί στην γύρω περιοχή.

Κι εμένα με είχε γοητεύσει κάποτε. Μέχρι στις αρχές του 2011, οπότε και διαπίστωσα ότι ο Τσάρος, αλλάζει ρότα και συμμαχεί με τον Ερντογάν! Τι; Με τον Ερντογάν είπα; ΟΧΙ, γράψτε λάθος! Μακάρι η συμμαχία του να ξεκινούσε και να σταματούσε στον Ερντογάν. Είναι ακόμα χειρότερο. Ο Πούτιν διάλεξε ανάμεσα στην Χριστιανοσύνη και στην Οικονομική Ανάπτυξη της Ρωσίας! Και διάλεξε το δεύτερο.

Αν ήταν παγκόσμιος ηγέτης, δεν θα έκανε γαργάρα ούτε την δολοφονία του Πρέσβη του από Τούρκο Αστυνομικό, ούτε τους αποκεφαλισμούς Χριστιανών, ούτε με το μακελειό σε Αιγυπτιακές εκκλησιές! Αλλά εδώ έκανε γαργάρα την κατάρριψη μαχητικού της Κόκκινης Αρκούδας! Κάτι που είχε να συμβεί από την εποχή του Χίτλερ.

Για να μην μιλήσουμε για το αεροπλάνο που σκόρπισε τον θάνατο στην Ορχήστρα του Κόκκινου Στρατού. Θα χαλάσουμε πολλές καρδιές όταν το ... ξεσκαλίσουμε!!!

Πολλά έχεις καταπιεί ρε Βλάντα από τον Σουλτάνο, που η εικόνα που είχαμε για σένα, ξεθώριασε και αρχίζεις κι εσύ και μοιάζεις με τους άλλους! Για να μην πω ότι τους ξεπερνάς κιόλας, όταν ο Ερντογάν σου φέρνει τα χαρτιά με τα γρόσια να υπογράψεις.

Τελικά οι Μπολσεβίκοι ήταν πιο έντιμοι! Έκλειναν τις εκκλησιές προκειμένου να κάνουν μπίζνες με τα παρτάλια της Μ.ανατολής! Εσύ κάνεις το πρωί τον Σταυρό σου και μάλλον προσεύχεσαι να έχει ο θεός καλά τον Ερντογάν, για να σου γεμίζει τα ταμεία σου!

Και ξέρεις κάτι Βλάντα; Ακούνε οι Χριστιανοί την θεωρία του Ξανθού Γένους και πλέον γελάνε και τα πατώματα! Αυτό κατάφερες κι αυτό θα γράψει η ιστορία για την βέβηλη δήλωση που έκαμες για την Αγιά Σοφιά! Κι όταν ξανακάνεις τον σταυρό σου να θυμάσαι: Ο Θεός δεν σε ακούει πια, γιατί έγινες ακόμα χειρότερος κι από τον πρώην συνάδελφό σου στην KGB! Toν Γιένς Στόλντεμπεργκ... Μετάλλαξες το ξανθό γένος Βλάντα! Το μετάλλαξες σε καστανό γένος με ξανθές ανταύγειες...
ΣΠΑΚΟΪΝΕ ΝΟΤΣΕ ΒΛΑΝΤΑ ....

ΥΓ.
ΑΝΤΡΕΙ ΜΑΣΛΟΒ, να του πεις ότι ΚΑΙ στην υπόθεση της Γεωργίας ΚΑΙ στην υπόθεση της Δ.Ουκρανίας είχατε την στήριξη εκατομμυρίων! Να του πεις λοιπόν, όλους αυτούς να τους ξεχάσει! Κατάπιαν πολλά για πάρτι του! Αλλά αυτό με την Αγιά Σοφιά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.... ΣΠΑΚΟΙΝΕ ΝΟΤΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail