Ρωσία και Τουρκία συνεχίζουν τις συνομιλίες για το 2ο σύνταγμα S-400

Freepen.gr - Η Άγκυρα και η Μόσχα συνεχίζουν τον διάλογό τους για την παράδοση του δεύτερου συντάγματος πυραυλικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος πρέσβης στη Ρωσία, Μεχμέτ Σαμσάρ την Τετάρτη στο TASS.

"Οι σχέσεις και η συνεργασία μας με τη Ρωσική Ομοσπονδία αναπτύσσονται σε όλους τους τομείς. Η συνεργασία στον αμυντικό κλάδο παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτό το πλαίσιο. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών των δύο κρατών συνεχίζονται", δήλωσε ο απεσταλμένος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόοδο των συνομιλιών για την παράδοση του δεύτερου συντάγματος πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400.

"Αξιωματούχοι και από τις δύο χώρες δίνουν τις απαραίτητες απαντήσεις σε εικασίες σχετικά με αυτό το θέμα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μεταξύ των χωρών μας στο επίπεδο των ηγετών των κρατών. Σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε στην συγκεκριμένα αποτελέσματα της συνεργασίας μας, αγνοώντας τις εικασίες", δήλωσε ο διπλωμάτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail