Τα κορίτσια των Κούρδων εξουδετέρωσαν 14 Τούρκους στο Χεφτανίν!

Freepen.gr - Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG (Hêzên Parastina Gel), 14 στρατιώτες του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων των αντάρτικων γυναικείων ομάδων της YJA-Star στο Heftanin.

Τα κορίτσια της YJA-Star στόχευσαν στρατιωτικό στρατόπεδο στο Hill Qesrokê στις 7 Ιουλίου. Ένα καταφύγιο καταστράφηκε εντελώς και δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν. Στην περιοχή Şeşdara, δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν από βολές ελεύθερων σκοπευτών νωρίς το πρωί.

Η δήλωση της HPG αναφέρει επίσης την τιμωρία των συνεργατών των Τούρκων: "Στις 5 Ιουλίου οι δυνάμεις μας τιμώρησαν δύο αντάρτες, τους Sebahattin Güngör και Hejar Batmaz. Αυτά τα άτομα, που συνεργάζονταν με τον τουρκικό στρατό κατοχής, έβγαλαν φωτογραφίες της περιοχής στο όρος Cudi ως υποτιθέμενοι κυνηγοί, έκαναν χάρτες της περιοχής και καθόρισαν τις θέσεις των δυνάμεών μας. Είχαν μαζί τους δύο τουφέκια, δύο φορητούς ασυρμάτους και κιάλια, τα οποία κατασχέθηκαν".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail