Ολονύκτια αγρυπνία στη Συρία: Η SyAAF δίχως έλεος απέναντι στους βασιβαζούκους

Freepen.gr - Τα συριακά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια σειρά αεροπορικών επιδρομών στις θέσεις του ισλαμικού κόμματος του Τουρκκστάν υπό την ηγεσία αλλοδαπών στελεχών στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χαμά και στη γειτονική Λατάκια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews.com, η Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SyAAF) εξαπέλυσε μια μεγάλη επίθεση κατά μήκος του βορειοδυτικού άξονα της Χαμα, χτυπώντας μια τζιχαντιστική βάση μέσα στην πόλη Αλ-Σερμάνιυ.

Η πηγή ανέφερε ότι η Συριακή Πολεμική Αεροπορία θα επεκτείνει την επίθεσή στη Λατάκια, όπου έχει βομβαρδίσει επανειλημμένα τις θέσεις του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν μέσα στη βασική πόλη Καμπάνι.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία έχει λάβει την απόφαση να επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν την περιοχή της Συρίας μετά από μια σειρά επιθέσεων εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και του ρωσικού στρατού.

Μια νέα αναφορά από τη βορειοδυτική Συρία σημειώνει επίσης ότι περίπου 1.500 ένοπλοι άνδρες από τις ομάδες TIP, Hurras Al-Deen και Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) που υποστηρίζονται από την Τουρκία πήγαν προς τις γραμμές του μετώπου στα Jabal Al-Zawiya και Sahel Al-Ghab, αφού μετέφεραν τις οικογένειές τους στις περιοχές κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Τουρκίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail