"Κάτι μεγάλο έρχεται στο Ιντλίμπ": Μεγάλος αριθμός ενισχύσεων του SAA σε 48 ώρες

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) έχει αναπτύξει περισσότερες ενισχύσεις στο Idlib αυτήν την εβδομάδα εν μέσω αναφορών για μια νέα επίθεση στην περιοχή Jabal Al-Zawiya. Σύμφωνα με πηγή από το μέτωπο στο νότιο Ιντλίμπ του almasdarnews, ο Συριακός στρατός έστειλε μεγάλο αριθμό ενισχύσεων στην περιοχή Jabal Al-Zawiya και στην πεδιάδα Al-Ghaab τις τελευταίες 48 ώρες.

Εκτός από τον μεγάλο αριθμό ενισχύσεων, ο Συριακός Στρατός ανέπτυξε επίσης αρκετά άρματα μάχης και εκτοξευτές πυραύλων στο μέτωπο της Jabal Al-Zawiya, υποδεικνύοντας ότι έρχεται κάτι μεγάλο.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μια συριακή στρατιωτική πηγή αποκάλυψε ότι η προθεσμία για την αποχώρηση των τζιχαντιστικών δυνάμεων από τον αυτοκινητόδρομο M-4 (Aleppo-Latakia Highway) έχει λήξει, γεγονός που ώθησε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης να πιέσει τους Τούρκους εταίρους τους να εκδιώξουν γρήγορα αυτούς τους μαχητές.

Παρά την επανειλημμένη ώθηση της προθεσμίας για την απόσυρση των μαχητών, φαίνεται ότι ο ρωσικός στρατός φτάνει στα όριά του, ειδικά μετά την πρόσφατη σειρά επιθέσεων που ξεκίνησαν οι τζιχαντιστές στην πεδιάδα του Al-Ghaab.

Συγκεκριμένα, η επίθεση της ομάδας Hurras Al-Deen στις θέσεις του Συριακού Στρατού στον άξονα της Ταντζάρα είχε ως αποτέλεσμα την επανάληψη των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων.

Έκτοτε, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει εντείνει τις αναγνωριστικές πτήσεις τους πάνω από το Ιντλίμπ και τη Χαμά, ενώ εξαπολύει περιστασιακές αεροπορικές επιθέσεις κοντά στις πρώτες γραμμές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail