LNA: Πολεμάμε εκ μέρους των Αράβων το σχέδιο του Ερντογάν για την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι ηγείται ενός σκληρού πολέμου εκ μέρους των Λιβύων και των αραβικών χωρών ενάντια στην τουρκική στρατιωτική επέμβαση, καθώς ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας στη Λιβύη έχει μετατραπεί σε διεθνή πόλεμο, αφού ήταν πόλεμος ενάντια σε τοπικές ένοπλες και εξτρεμιστικές ομάδες.

Στο κείμενο, ο στρατός ανακοίνωσε την αναμόρφωση των κύριων θαλάμων επιχειρήσεων και στο ότι οριίζει «αρμόδιους αξιωματικούς που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τη μάχη και τις μεταβλητές της».

Η δήλωση του στρατού πρόσθεσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν χρειάζεται τους Λιβύους και δε θέλει να σταματήσει η κρίση στη χώρα. «Αντίθετα, ήρθε με σκοπό τον έλεγχο των πόρων της Λιβύης και επίσης για να αναζωογονήσει την ηττημένη Οθωμανική Αυτοκρατορία».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail