Τα τουρκικά drones αφανίζουν ολόκληρες οικογένειες αμάχων στη Λιβύη - Μαρτυρία επιζώντα

ΑΡ
Freepen.gr - Τα τουρκικά αεροσκάφη διέπραξαν άλλη μια σφαγή την Παρασκευή νότια της Σίρτης, λίγες μόνο ημέρες από τότε που τα αεροσκάφη τους σκότωσαν μια δωδεκαμελή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στη γειτονιά al-Manara στο Qasr bin Ghashir.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε στο Al Marsad ότι ένα τουρκικό drone έριξε βόμβα και σκότωσε τον Mesbah Faraj al-Suwaidi Al-Qaddafi, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Bohadi και μια οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, που μπορεί να είναι μεταξύ των εκτοπισμένων από την Tarhouna, αλλά δεν μπορούσαν να εντοπιστούν.

Το Al Marsad επιβεβαίωσε ότι ο Mesbah Al-Qaddafi βρισκόταν στο σημείο του βομβαρδισμού για να δεχτεί τις εκτοπισμένες οικογένειες από την πόλη Tarhouna έως την περιοχή Abu Hadi, νότια της Σίρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε επίθεση αργά την Τετάρτη εναντίον της οικογένειας Al-Lafi, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στο Qasr bin Ghashir, νότια της Τρίπολης, συγκεκριμένα στην περιοχή al-Manara.

Ο Muhammad al-Lafi, ένας από τους επιζώντες του τουρκικού βομβαρδισμού, αποκάλυψε σε ένα βίντεο κλιπ ότι 4 επιδρομές τουρκικού drone στόχευσε άμεσα την οικογένειά του και σκότωσε τα 12 μέλη της σε καθεστώς τρόμου.

Ο al-Lafi, ο οποίος σαφώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ διηγείται τη σφαγή, επιβεβαίωσε ότι το κεφάλι του αδελφού του χωρίστηκε από το σώμα λόγω του βομβαρδισμού ενώ πολλά άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, νοσηλεύοντας σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Tarhouna.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των σωμάτων που κατάφερε να ανακτήσει η οικογένεια αποκαλύπτουν τη φρικαλεότητας όσων συνέβησαν από αυτό που ο al-Lafi περιέγραψε ως «αεροπλάνα του Σαρράζ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η σφαγή δεν είναι η πρώτη που διαπράχθηκε από τα τουρκικά drones στο Qasr bin Ghashir. Νωρίτερα βομβάρδισαν μια οικογένεια που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους και τους σκότωσαν όλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail