Άγκυρα: Τον δολοφόνησαν επειδή άκουγε κουρδική μουσική!


ΑΓΚΥΡΑ- Στην Άγκυρα νέος ονόματι Μπαρίς Τσακάν δολοφονήθηκε με μαχαιριές στην καρδιά επειδή άκουγε κουρδική μουσική


Στην συνοικία Αλσαντζάκ του Ετιμεσγκιούτ-Άγκυρας, ο Μπαρίς Τσακάν (20) δολοφονήθηκε με μαχαιριές στην καρδιά επειδή άκουγε κουρδική μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του, ο Τσακάν είχε βγει με φίλο του το βράδυ για να κάτσουν στο πάρκο, όταν δέχθηκαν επίθεση από τρία άτομα, επειδή άκουγαν κουρδική μουσική.

Έγινε γνωστό πως τα άτομα που επιτέθηκαν στον Τσακάν κατάγονται από Γιόζγκατ, Κιρίκκαλε και Τοκάτη, ενώ δεν έγινε δυνατή η πληροφόρηση περισσότερων στοιχείων για την ταυτότητα τους. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Τσακάν μαχαιρώθηκε στην καρδιά και πέθανε επιτόπου. Οι τρεις δράστες λίγο αργότερα συνελήφθησαν. Η σορός του Τσακάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ετιμάντ, ενώ ο ξάδερφος του ο Ντογάν Τσακάν ανέφερε πως δέχθηκαν επίθεση επειδή νωρίτερα άκουγαν κουρδική μουσική.

https://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/98605

1/6/2020

Σχ: Έγκλημα έκανε , άκουγε μουσική στα κουρδικά!

Κανονικά αυτό είναι τρις χειρότερο από το περιστατικό με τον Φλόιντ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail