Τέλος ο Τράγκας κι από την τηλεόραση - "Φοβάμαι για την ασφάλειά μου, είχα προειδοποιήσεις" δηλώνει ο ίδιος!

Μετά τα Παραπολιτικά FM, o Γιώργος Τράγκας κόπηκε και από την τηλεοπτική του εκπομπή στο Action 24, μια εκπομπή που όπως είπε ο ίδιος έφερνε πολλά έσοδα από χορηγούς στον σταθμό. Ο ίδιος δείχνει το Μέγαρο Μαξίμου, δηλώνει ότι θα κινηθεί πλέον δικαστικά αλλά και σε διεθνές επίπεδο, ωστόσο το πιο σοβαρό είναι πως σημειώνει - και μάλιστα ζητά από τους δημοσιογράφους να εστιάσουν σε αυτό - ότι φοβάται για τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς τους.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που κάλεσε τόνισε:

«Σας παρακαλώ να εστιάσετε την προσοχή σας στην ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογενείας μου, γιατί μαθαίνω διάφορα τα οποία θα κοινοποιήσω στο επόμενο διάστημα [...] Είχα προειδοποίησεις» 

Σε άλλο πάλι σημείο αναφέρει ότι φοβάται μήπως βρεθεί κάποια στιγμή όπως ο γνωστός αείμνηστος εκδότης της Βράδυνης, Τζώρτζης Αθανασιάδης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail