Δρούγος: Τεράστια τα προβλήματα για τον Χαφτάρ - Δεν ξέρουμε τι ζήτησε από την Αθήνα

Τεράστια τα προβλήματα για τον Χαφτάρ. Πέφτουν πόλεις. Οι Ιταλοί αναλαμβάνουν την ανακατασκευή του αεροδρομίου της Τρίπολης. Οι Ρώσοι εγκατέλειψαν τον Χαφτάρ γιατί τους χρωστάει πολλά χρήματα...Ο πολεμάρχος περιορίζεται μέχρι νεοτέρας στην ανατολική Λιβύη.


Οι Τούρκοι στρατιωτικοί βρίσκονται στις πόλεις που έχουν ανακαταληφθεί. Μεγάλη η δράση των μη-επανδρωμένων αεροσκαφών. Αυτά προκάλεσαν τεράστιες αλλαγές στο πεδίο μάχης. Στα πετρελαϊκά κοιτάσματα του νότου "περνάει" η Τουρκία. Ως και σε επιπλέον η ιταλική ΕΝΙ. Αναφέρομαι σε Γκανταμές/βορειο και νότιο, καθώς και σε Μουρζούκ/ Φεζάν...

Μόνο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν ενεργά τον Χαφτάρ. Οι Ρώσοι θέλουν κάποιες αποζημιώσεις από την εποχή Καντάφι. Ο Σάρατζ και ο Ερντογάν υποσχεθήκαν να δοθούν... Την δουλειά έκλεισε ο υπεξ της Λιβύης προχθές στη Μόσχα.

Είναι παρά πολλά. Τη Δευτέρα θα αποκαλύψω χάρτες. Την Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα ο Ιταλός υπεξ.

Κάκιστες οι εκτιμήσεις των διπλωματικών και στρατιωτικών μας κύκλων. (προβλέπανε επικράτηση Χαφτάρ και "βατερλώ" της Αγκυρας! Δεν είχαν πληροφορίες σωστές. Και δεν ξέρω τι ακριβώς ζήτησε ο Χαφτάρ τον Ιανουάριο από εμάς. (συγκεκριμένα πράγματα).

Από βδομάδα πάμε για αποκαλύψεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail