Οργή στη Λιβύη με βίντεο όπου ρεμπετασκέρηδες καταλαμβάνουν σπίτι στην Τρίπολη

Freepen.gr - Ένα βίντεο που δείχνει Σύριους μισθόφόρους που υποστηρίζονται από την Τουρκία να καταλαμβάνουν κατοικία στην Τρίπολη προκάλεσε λαϊκή οργή στη Λιβύη.

Στο βίντεο, ένας Λίβυος άνδρας εμφανίζεται σε ένα σπίτι, στο οποίο οι Σύριοι μισθοφόροι είχαν εισβάλει πριν από την άφιξή του. Αφού βρήκε τους μισθοφόρους μέσα, ο άντρας ζητά την άδειά τους να μπει μέσα, λέγοντάς τους ότι αυτό είναι το δικό του σπίτι.

Το βίντεο προκάλεσε οργή αφού κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα. Το hashtag «Μπορώ να μπω στο σπίτι μου» στα Αραβικά έγινε το νούμερο ένα στη Λιβύη. Χρησιμοποιώντας το hashtag, πολλοί Λίβυοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδίκασαν το περιστατικό και εξέφρασαν οργή και περιφρόνηση για την παραβίαση της κυριαρχίας της Λιβύης και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών της από τους μισθοφόρους που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail