Τουρκικά αεροσκάφη συνεχίζουν να μεταφέρουν όπλα και τζιχαντιστές στη Λιβύη

Η Τουρκία συνεχίζει να ενισχύει την ισλαμική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Τρίπολης της Λιβύης, μεταφέροντας μισθοφόρους και όπλα.

Από: tribune.gr

Ιταλικά ραντάρ εντόπισαν την Κυριακή δύο τουρκικά μεταγωγικά αεροπλάνα με προορισμό την πόλη Μισράτα, που ελέγχεται από το ισλαμικό καθεστώς Σαράτζ.

Την Παρασκευή είχαν πραγματοποιηθεί ακόμα δύο πτήσεις από την Τουρκία στη Λιβύη.

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη βίαιες μάχες νότια της πρωτεύουσας Τρίπολης και ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν στην πόλη Αλ Ζαουίγια πέντε οπλαρχηγοί των ισλαμικών πολιτοφυλακών που υποστηρίζουν την ισλαμική κυβέρνηση.

Αεροσκάφη που πρόσκεινται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) βομβάρδισαν θέσεις των ισλαμιστών και λέγεται ότι καταρρίφθηκαν τρία τουρκικά ντρον στην περιοχή Μπανί Ουαλίντ.

Λιβυκά πολεμικά αεροσκάφη του LNA βομβάρδισαν επίσης χώρους στάθμευσης οχημάτων και αποθήκες πυρομαχικών των ισλαμιστών ανατολικά της Μισράτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail