Ρωσία: Από τη φάρσα έκδοσης δραχμών-στην αληθινή έκδοση λιβυκών δηναρίων

Το ευρώπληκτο ελληνικό κατεστημένο,  βασισμένο σε ένα πολύκροτο βιβλίο του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ (Ολαντρέου) που περιείχε μια υποτιθέμενη αποκάλυψη του Πούτιν, κατηγορούσε και συνεχίζει να κατηγορεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ό,τι παρήγγειλε τον Ιούλιο του 2015 την τύπωση χαρτονομισμάτων της δραχμής στη Ρωσία για το πέρασμα τότε της Ελλάδας στο εθνικό της νόμισμα.

Από: iskra.gr

Η ιστορία επαναλαμβάνεται το 2019. Μόνο που το 2015 ήταν φάρσα ενώ τώρα είναι αληθινή.
Τώρα τη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, παίρνει ο Χ. Χαφτάρ και οι αρχές της Ανατολικής Λιβύης, οι οποίες παρήγγειλαν, μέσω της κεντρικής τράπεζας της Βεγγάζης την εκτύπωση λιβυκών δηναρίων στη Μόσχα.

Τα λιβυκά αυτά δηνάρια, όμως, ποτέ δεν έφτασαν στη Βεγγάζη, διότι το μέσο το οποίο τα μετέφερε συνελήφθη παρανόμως από τις αρχές της Μάλτας, οι οποίες επίσης παρανόμως κατάσχεσαν το φορτίο του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτήν την εξοργιστική υπόθεση σε βάρος της Ρωσίας αλλά και των αρχών της Ανατολικής Λιβύης, την ανέσυραν τώρα, μετά από ένα και πλέον χρόνο, οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στην Τρίπολη μόνο και μόνο για να στηρίξουν τον εκλεκτό τους και εκλεκτό της Τουρκίας Φαγιέζ αλ Σάρατζ, που παριστάνει τον πρόεδρο της Λιβύης, για να καταγγείλουν  τον Χαλίφα Χαφτάρ ότι μετήλθε παρανομιών και να κατηγορήσουν τη Μόσχα για μεταφορά πλαστού, δήθεν, χρήματος στη Λιβύη και επομένως αθέμιτη ενίσχυση της πλευράς Χαφτάρ.

Όπως είπαμε, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο στόχο και με τον ίδιο σκοπό: τον έλεγχο των εξελίξεων από τα  σκληρά δυτικά ιμπεριαλιστικά κέντρα!

Όπως αντιλαμβανόμεθα οι εξελίξεις στη Λιβύη είναι τόσο σημαντικές, ώστε από αυτές θα κριθούν η πολιτική και γεωγραφική εικόνα και το μέλλον της Ανατολικής Μεσογείου !
Κ.Τ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail