Η Τουρκία είναι στην τελική «πίστα» δράσης έναντι της Ελλάδας

tccb.gov.tr
Ο αντιστράτηγος ε.α και γεωπολιτικός αναλυτής Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, υποστήριξε σήμερα στον 98.4 ότι δυστυχώς στην Ελλάδα ένα τμήμα της πολιτικής, οικονομικής και ακαδημαϊκής ελίτ, επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» με επιχειρηματολογία που δυστυχώς χρησιμοποιεί και η Τουρκία για τις αξιώσεις της, την κοινή γνώμη, σε μια λογική συμβιβασμού για να μην συμβούν χειρότερα όπως υποστηρίζει.

Μόνο που η λογική του κατευνασμού επί 20 χρόνια οδήγησε σε αυτά που σήμερα διεκδικεί η Τουρκία, από τον Έβρο μέχρι νότια της Κρήτης. Κατά τον κ. Λουκόπουλο, η Τουρκία πλέον είναι στη τελική «πίστα» δράσης έναντι της Ελλάδας και εξ αυτού του λόγου πρέπει να αντιληφθεί με πρακτικούς τρόπους ότι η αποτροπή μας δε θα έχει καμία «σημειακή» όπως ατυχώς κάποιοι στην Ελλάδα διατύπωσαν αντίδραση, αλλά συνολική απάντηση, όπως εύστοχα είπε πρόσφατα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail