Ρώσικη διπλωματική πρωτοβουλία για τη Λιβύη - Σημαντικές αφίξεις στη Μόσχα

Freepen.gr - Η Γενική Διεύθυνση Εξωτερικών Πληροφοριών της κυβέρνησης της Λιβύης ανακοίνωσε ότι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών συνοδευόμενος από μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία της Λιβύης θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τη ρωσική κυβέρνηση στην πρωτεύουσα, Μόσχα, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης.

Ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης, Malik al-Sharif είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης (HOR) Fawzi Al-Nuweiri, Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της κυβέρνησης της Λιβύης Abdulhadi Al-Hweij και ο εκπρόσωπος της Γενικής Διοίκησης του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) συναντιούνται σήμερα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ στην πρωτεύουσα Μόσχα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης.

Είπε ότι τα κόμματα της Λιβύης θα δηλώσουν από τη Μόσχα την υποστήριξή τους στην πρωτοβουλία κατάπαυσης του πυρός της Ρωσίας και την επανάληψη της πολιτικής διαδικασίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου και της Διακήρυξης του Καΐρου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail