Τραγικός θάνατος για εργαζόμενο τεχνικό σε φορτηγό στη ράδα Πειραιά

NODUS ex ATLANTIC TRAMP (marinetraffic)
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για θάνατο εργαζομένου κατά την διάρκεια εργασιών στο M/V «NODUS» σημαίας Λιβερίας, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στο αγκυροβόλιο του λιμένα Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά την διάρκεια εργασιών επισκευής στο λέβητα του πλοίου, έχασε τις αισθήσεις του από ηλεκτροπληξία. Ο ανωτέρω αποβιβάσθηκε από το πλοίο με Ε/Γ-Λάντζα και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Τζάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 51χρονος αλλοδαπός Πλοίαρχος του πλοίου και ο 68χρονος εργοδηγός και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεργείου επισκευών, ενώ απαγορεύτηκε και ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail