κ. Παπαδημούλη, εγώ πάντως σας ευχαριστώ

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο όσον αφορά τα ακίνητα που απέκτησε τα τελευταία χρόνια τα οποία νοίκιασε μέσω ΜΚΟ σε αλλοδαπούς. Όπως διαβάσαμε και δεν διαψεύστηκε, έχει μισθώσει κάμποσα ακίνητα.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο όσοι τον κατηγορούν, κακώς το πράττουν. Ο άνθρωπος δεν έπραξε κάτι παράνομο. Μπήκε στην πολιτική και πολλαπλασίασε τις εξαιρετικές απολαβές που του παρέχονται. Αυτό δεν είναι εκτός νομιμότητας.

Προσωπικά είμαι ευγνώμων απέναντι στον ευρωβουλευτή διότι απέδειξε όσα εδώ και χρόνια πιστεύω. Δεν υπάρχουν ούτε ιδεολογίες, ούτε τίποτε. Επίσης δεν υπάρχει ανθρωπισμός στη χώρα μας. Αν κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονταν για τους κατατρεγμένους ή τους φτωχούς της γης, δε θα κόπτονταν για το πως θα νομιμοποιηθούν σε μια χώρα στην οποία ήρθαν παράνομα ώστε να καταλήξουν κάποια στιγμή φτηνά εργατικά χέρια, αλλά θα έδιναν μάχες σε διεθνές επίπεδο, ώστε οι λαοί να προκόβουν και να ευημέρουν στα σπίτια τους, που είναι οι πατρίδες τους. Κι αν είναι να τις εγκαταλείπουν, αυτό να μη συμβαίνει γιατί εκεί δεν υπάρχει μέλλον ή κάποιος τους χειραγώγησε.

Το γεγονός ότι εφεξής ΘΑ δίνει τα έσοδα από τα ενοίκια σε Ελληνες κι αλλοδαπούς που έχουν ανάγκη, αφού δηλαδή ξέσπασε η όλη ιστορία, δεν το θεωρώ πειστικό. Άλλωστε ο άνθρωπος επένδυσε τα χρήματά του για να κερδίσει, αν ήθελε να κάνει φιλανθρωπία, θα τα διέθετε διαφορετικά εξαρχής.

Εν πάση περιπτώσει τον ευχαριστώ γιατί κανείς πλέον δεν έχει δικαιολογία να πείθεται τοις κείνων ρήμασι. Ας μην ξεχνάμε ότι όλους αυτούς τους πολιτικούς κι όχι μόνο τον κ. Παπαδημούλη, αλλά επίσης τους γιους, τους ανηψιούς, τις θυγατέρες, τους μετεπιβιβαζόμενους από το ένα κόμμα στο άλλο, κάποιοι τους ψηφίζουν εξακολουθώντας να το πράττουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail